Lanvin parfum online kopen? Parfumswebwinkel.nl
 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Parfumswebtrader.nl

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Parfumswebtrader.nl?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Parfumswebtrader.nl
U bent hier:

Lanvin

Lanvin parfum voor dames
”A design inevitably reflects the artistic motifs stored in one's memory, drawing on those which are the most alive, new and fertile all at the same time.” – Jeanne Lanvin 

Over Lanvin
Jeanne-Marie Lanvin was pas 13 toen ze in een hoedenwinkel in Parijs begon te werken. Vijf jaar later, toen ze 18 was, opende ze haar eigen boetiekje. Ze trouwde en kreeg een dochtertje, Marguerite, voor wie ze jurkjes begon te ontwerpen. Al snel begonnen mensen te vragen waar ze die fantastische jurkjes vandaan had. Dit resulteerde in haar eerste kinderkleding collectie, die later werd uitgebreid met moeder-dochter ensembles, een damescollectie, een herencollectie en een ondermodelijn.

In 1924 lanceerde Lanvin haar eerste parfum, My Sin. De meest succesvolle geur van het merk, Eclat d'Arpège (vernoemd naar de piano oefeningen die Marguerite moest doen) werd geïntroduceerd in 1927 en blijft tot op de dag van vandaag nog altijd onverminderd populair.

Lanvin damesparfums
Ontdek de klassieke damesgeuren van Lanvin in de online shop van Parfumswebwinkel en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen!