Maroussia - Parfumswebwinkel
 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Parfumswebtrader.nl

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Parfumswebtrader.nl?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Parfumswebtrader.nl
U bent hier:

Maroussia

Laat u verleiden door de Russische schoonheid van Maroussia en ontdek een geur vol enthousiasme, emotie en levensvreugde!

 

Over Slava Zaitsev

De Russische ontwerper en schilder Vyacheslav Mikhailovich Zaitsev, beter bekend als Slava Zaitsev, werd geboren op 2 maart 1938. In 1956 verhuisde hij naar Moskou, waar hij aan het Textielinstituut studeerde. Zaitsev was tijdens het Sovjet regime een van de grotere namen in de haute couture, en werd regelmatig vergeleken met de beste Westerse ontwerpers. Zijn werk trok ook de aandacht van Franse designers, die hem de bijnaam Red Dior gaven. Vlak nadat hij Parijs had veroverd, voegde hij zich bij het Maison de Couture en werd hij tot “Man of the Year in the World of Fashion” uitgeroepen. Ondanks zijn internationale succes is Zaitsev altijd trouw gebleven aan zijn afkomst. Zijn ontwerpen zijn dan ook duidelijk beïnvloed door Russische stijlen.

Maroussia damesparfum

In 1991 creëerde Zaitsev zijn eerste parfum, de klassieke damesgeur Maroussia. Het is een bloemige oriëntaalse geur en nog steeds erg populair, niet alleen onder Russische vrouwen maar bij vrouwen over de hele wereld.