Yves Saint Laurent parfum bestellen? Kijk bij Parfumswebwinkel.nl
 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Parfumswebtrader.nl

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Parfumswebtrader.nl?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Parfumswebtrader.nl
U bent hier:

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent staat synoniem voor opwinding, individualiteit en een frisse, vernieuwende kijk op het leven.

Over Yves Saint Laurent

Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent was pas 17 jaar oud toen hij als assistent bij Christian Dior aan de slag ging. Toen Dior vier jaar later stierf, nam Laurent de leiding over het modehuis. Hij was toen pas 21. In 1960 moest Laurent het leger in, waardoor hij zijn positie bij Dior verloor. Naderhand richtte hij zijn eigen modehuis op en groeide uit tot een van de meest invloedrijke modeontwerpers van de jaren 60 en 70.

Yves Saint Laurent

Laurent was de eerste ontwerper die de overstap van couture naar ready-to-wear aankondigde. Zijn eerste ready-to-wear lijn werd verkocht in boetiekjes onder de naam Rive Gauche, een naam die later geëerd zou worden met een parfum. Het eerste parfum, Y for Women, werd gelanceerd in 1964.

Yves Saint Laurent herenparfums

Yves Saint Laurent heeft een fantastisch assortiment aan heerlijke herenparfums, waaronder Body Kouros, Jazz, L’Homme Libre, La Nuit de L’Homme, Opium pour Homme, Rive Gauche pour Homme, La Collection pour Homme en vele anderen. Uiteraard verkrijgbaar in de online shop op Parfumswebwinkel.nl!