Lanvin parfum online kopen? Parfumswebwinkel.nl
 • Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Parfumswebtrader.nl

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Parfumswebtrader.nl?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Parfumswebtrader.nl
U bent hier:

Lanvin

“Het is als een schitterende bloem die knapt in een nieuwe leren handtas.”

- De beroemde parfumeur Edmond Roudnistka over het Lanvin parfum Scandal (1933)

Over Lavin

Lanvin is een Frans modehuis, opgericht door ontwerpster Jeanne-Marie Lanvin. Lanvin’s eerste stappen in de modewereld begonnen met de mooie kleren die ze voor haar dochter Marguerite maakte. Steeds meer mensen beginnen te vragen waar ze die schitterende kleren konden kopen. 

In 1909 trad Lanvin toe tot de Syndicat de la Couture. Het duurde niet lang voor ze de overstap maakte van kinderkleding naar kleding voor volwassenen. Lanvin stond vooral bekend om haar matching moeder-dochter ensembles. Het eerste parfum, My Sin, werd gelanceerd in 1924. In 1927 werd het meest succesvolle parfum van het bedrijf gelanceerd: Arpège. Het parfum was vernoemd naar de arpeggio’s die dochter Marguerite moest oefenen tijdens haar pianolessen. Het is tot op de dag van vandaag nog altijd een klassieker. Jeanne-Marie stierf in 1946, waarna Marguerite het bedrijf overnam.

Lanvin herenparfums

Lanvin heeft een aantal heerlijke parfums voor heren uitgebracht, waaronder Arpege pour Homme, Lanvin L’Homme, L’Homme Sport, Monsieur Lanvin en Vetyver. Deze Lanvin parfums voor heren zijn heel simpel te bestellen op Parfumswebwinkel.nl.