• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Parfumswebtrader.nl

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Parfumswebtrader.nl?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Track je bestelling
   Nieuw bij Parfumswebtrader.nl
U bent hier:

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Onze webshop maakt als e-commercebedrijf volledig gebruik van de mogelijkheden die het internet biedt. Alle bestellingen verlopen via onze online winkel. De tussenkomst van personeel wordt hierdoor voorkomen. Wij hebben geen winkelpand op een dure locatie nodig en wij houden zelf bijna altijd voorraden aan.

Alle producten worden direct uit onze eigen grote voorraad geleverd. Omdat wij ook een groothandel zijn, kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. 

Ons doel is  het  dure en originele producten betaalbaar maken voor iedereen dus het aanbieden van originele producten  tegen een lage prijs.

Wij verkopen 100% originele merk geuren, en verkopen absoluut geen nep of replica.

 

Garantie:

Op al uw aankopen is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat de producten aan uw - redelijke - verwachtingen moeten voldoen." 

In de wet is vastgesteld dat als het mankement binnen zes maanden optreedt ervan uitgegaan wordt dat dit mankement al bestond ten tijde van de aankoop. Dit geldt niet als de aard van het product of de aard van de afwijking zich daartegen verzet. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan bederfelijke etenswaar of als er duidelijk sprake is van niet normaal gebruik, bijvoorbeeld dat een product niet meer functioneert door een val.